Je¿eli chcesz byæ w Elite z³ó¿ podanie o rekrutacje. Sprawdzimy twoje umiejêtno¶ci.
W podaniu musi znale¼æ siê :
dawne klany
ile czasu po¶wiêcasz na gre w CS
NP.:Witam chcia³bym przyst±piæ do klanu Elite.Mam ......Lat.W CS'a gram juz ok 3 mies(lata lub miesi±ce).By³em W innych klanach takich jak....lubie graæ w CS'a któremu po¶wiêcam dziennie .... Godzin
P.S
Potrzebny bêdzie nr gg lub telefonu w przypadku nag³ego sparingu lub treningu.
Witam!!
Chcia³bym do³±czyæ do Klanu Elite. Mam 16 lat. w Cs'a gram ju¿ 2 lata. Wcze¶niej klany by³y hujowe, a¿ do teraz. Dziennie po¶wiêcam na CS'a oko³o 5 godz dziennie.
Z powa¿aniem Ricko!
Ricko Wygl±dasz mi na dobrego gracza Pytanie :Czy masz steama??
Szukamy graczy ktorzy w ka¿dej chwili mog± wej¶æ na komputer i wejsc na CS'a bo jest sparing lub mecz o respect.
Prosze o szybk± odpowied¼
Witam ^^
Chcia³bym przyst±pic do Klanu Elite ; ) . Mam 12 lat. W Cs'a Gram juz z 5 lat ( z przerwami oczywiscie ,ostatnio wroiclem). Wczesniej bylem wjakis tam klanach. Dziennie poswiecam grze zalezy kiedy ale tak to moze jakies od 2h-do nawet 7
Witam chcia³bym do³±czyæ do klanu Elite Team. Mam lat 14 w CS-a gram juz 5lat, obecnie nie gra³em w ¿adnym innym teamie i czê¶ciowo æwiczy³em z BOTAMI, na poziomie Normal/Hard...
Na gre po¶wiêcam z 1/3h.
Steam bêdê mia³ nied³ugo za free... a moje gg 700870
....::KAZEK::....
Kazek my¶le ¿e poradzisz sobie w Elite Team...
Napisze ci odpowiedz i sprawdze ciê... wkrótce na naszym nowym serwie ktory Startuje od nowego Roku podejrzewam ok 1,2,3,4,5,6,7, Stycznia...
Zdrowych WEso³ych ¦wi±t
PS Ch0je$
Niezapominajcie z Klarysem ¿e macie siê u mnie zarejestrowaæ...
www.komputerowe-forum.pun.pl ZAPRASZAM
Pomoc PC ze specjalistami z Krakowa
Polecam !!
^^Mam 14lat gram bez gram co najmniej 5 lat ale z tego bêdzie roczna przerwa,,,. Gra³em w .:Z&P:. ,,, e-[s]*Evo i jakie¶ tam... Gram gdzie¶ ok 4h dziennie(ale jak spr w szkole jest to maxem 2...) a gg: 10260933 skype: pawel_ziolo_zielinski telefon: 792438659
PS: Mam Steam i NonSteam^^
Ostatnio edytowany przez VistaWio (2009-12-23 17:58:06)
Cze¶æ!
Chcia³bym przyst±piæ do klanu Elite.Mam 13 Lat.W CS'a gram 2 lata.By³em W innych klanach takich jak:Incredible Gaming, SmileTeam.Lubie graæ w CS'a któremu po¶wiêcam dziennie 3 Godziny.
PS.Gram na Non-steamie ale steama tez mam z CS'em.
Moja GG:13000421
witam.
chcia³bym przyst±piæ do klanu Elite. na karku mam szesnastkê, w CS'a gram ju¿ dobrych parê latek; bêdzie tak ok. piêæ, sze¶æ, z tygodniowymi przerwami [:>. w klanach paru siê by³o, bli¿ej nieokre¶lonych, na krótko zazwyczaj, bo za³o¿yciele to czopki jakich ma³o... :P no chyba ¿e wiaderko, dla ludzi z tego klanu 100% szacun :). Dziennie przed CS'em spêdzam 6-10 godzin, takie uzale¿nienie ;]. gg: 18580144
Ostatnio edytowany przez Katsu (2009-12-26 18:22:24)