imiê, wiek, miasto, zainteresowania (poza CS'em rzecz jasna :D)... wygl±d nawet... co chcecie... ;>>
zacznê, ¿eby trochê rozruszaæ.. ;x
Dejwid, szesnastka na karku, miasto za górami za lasami :), a tak naprawdê - Sanok, poza CS'em to przeró¿ne gry mmorpg - Metin2, 4Story, NosTale ^^. lubi sobie pos³uchaæ dobrej muzyczki - rap, metal, rock, punk.. z zawodu leñ, ca³e dnie by przy kompie siedzia³.. ale jednak mu siê to nie udaje, bowiem trenuje hokej i w³a¶nie hokeist± pragnie zostaæ :P. przystojny ciemny blondyn, w³osy troszkê przyd³ugie - ponoæ nie staæ go na fryzjera, tyle na ró¿ne gry wydaje ;). na co dzieñ nosi glany (wi¶niowe hd'ki, bowiem martensy to nie glany :)), czarn± kostkê z naszywkami, muzyczne koszulki i inne pierdó³y. na pogo zawsze szaleje, dlatego regularnie glanisze musi wymieniaæ :D. mimo tak znacz±cych elementów wygl±du tudzie¿ charakteru, co niedzielê jest w ko¶ciele i wierzy w Boga bardzo silnie... chocia¿ moherów nie akceptuje :). aha no i jakby jaka¶ dziewucha tu trafi³a, to ostrzegam od razu - serce psu odda³em... no i naszej ukochanej grze... :))
Wiktor , Lat mam 16 , Miasto Troszke gówniane ;p , tzw.Toruñ , Poza cs'em - Metin2 , Warrock , Parkour , Akrobatyka (umiem nawet du¿o hmm... np.Salto w ty³ , ¶ruba , Podwójne w ty³ i inne pierdo³y [z Akro Ju¿ zkoñczy³em] , S³ucham Rapu , Hip-Hop np. Peja , Molesta , GTR SQUAD , Donguralesko , Ma³pa. Ogólnie na co dzieñ Ubrania Troszeczke za d³ugie , Buty "skejtowskie" , Mam bl±d w³osy i niebieskie oczy ;p . Z charakteru jestem : Szalony , Szybko sie "Wkurwiam" , Dusza Towarzystwa , Lubie graæ te¿ w CS .
Kuba. 16 lat. Mieszkam w Toruniu. Poza cs'em niegram w nic innego xD(jestem troche uzale¿niony^-^). Uprawia³em parkour. Mam duzo przyjació³ XD. Ubrania... hmm...
troche skejtowskie XD, buty tak¿e skejtowskie. Jestem "nigrzeczny", mam 2 dziewczyny (na serio xD), no i oczywi¶cie moj± ulubion± gr± jest CS. 1.6
I tyle o mnie xD
Jakub. 16 latek . Wychowanek Toruñskich Osiedli. Jak nie trenuje Tenisa sto³owego któremu po¶wiêcam ponad 15 Godz tygodniwo to gram w cs. uwielbiam Hip-hop , Rap , lubie tez Bob Marleya z hip-hopu lubie : WSP , DonGoralEsko , Kajman , troche Tede ubieram siê zazwyczaj dresy; jestem troche gruby ale nie du¿o .. buty zajebiste Trapery; mam dziewczyne Madzie bardzo ³adna blondynka ... Lubie bardzo Cole i Pepsi ZImnie jak madagaskar narq
Jakub 15
Brzeg niewielkie miasto miedzy wroclove i opolem s³ynie z tego ¿e ¿yli tu ostatni pisastowie a nasz zamek mówi± kopi± wawelu
Gram w lidze wojewódzkiej w szachy mo¿e to dziwne ale to lubie, æwicze akrobatyke i jestem poetom
Gram równierz na Jambie, Conge i Bongosach, serce odda³em Bêbnom i reggae
Ci±gle szukam tej jedenej z wielu;D