imię, wiek, miasto, zainteresowania (poza CS'em rzecz jasna :D)... wygląd nawet... co chcecie... ;>>
zacznę, żeby trochę rozruszać.. ;x
Dejwid, szesnastka na karku, miasto za górami za lasami :), a tak naprawdę - Sanok, poza CS'em to przeróżne gry mmorpg - Metin2, 4Story, NosTale ^^. lubi sobie posłuchać dobrej muzyczki - rap, metal, rock, punk.. z zawodu leń, całe dnie by przy kompie siedział.. ale jednak mu się to nie udaje, bowiem trenuje hokej i właśnie hokeistą pragnie zostać :P. przystojny ciemny blondyn, włosy troszkę przydługie - ponoć nie stać go na fryzjera, tyle na różne gry wydaje ;). na co dzień nosi glany (wiśniowe hd'ki, bowiem martensy to nie glany :)), czarną kostkę z naszywkami, muzyczne koszulki i inne pierdóły. na pogo zawsze szaleje, dlatego regularnie glanisze musi wymieniać :D. mimo tak znaczących elementów wyglądu tudzież charakteru, co niedzielę jest w kościele i wierzy w Boga bardzo silnie... chociaż moherów nie akceptuje :). aha no i jakby jakaś dziewucha tu trafiła, to ostrzegam od razu - serce psu oddałem... no i naszej ukochanej grze... :))
Wiktor , Lat mam 16 , Miasto Troszke gówniane ;p , tzw.Toruń , Poza cs'em - Metin2 , Warrock , Parkour , Akrobatyka (umiem nawet dużo hmm... np.Salto w tył , śruba , Podwójne w tył i inne pierdoły [z Akro Już zkończyłem] , Słucham Rapu , Hip-Hop np. Peja , Molesta , GTR SQUAD , Donguralesko , Małpa. Ogólnie na co dzień Ubrania Troszeczke za długie , Buty "skejtowskie" , Mam bląd włosy i niebieskie oczy ;p . Z charakteru jestem : Szalony , Szybko sie "Wkurwiam" , Dusza Towarzystwa , Lubie grać też w CS .
Kuba. 16 lat. Mieszkam w Toruniu. Poza cs'em niegram w nic innego xD(jestem troche uzależniony^-^). Uprawiałem parkour. Mam duzo przyjaciół XD. Ubrania... hmm...
troche skejtowskie XD, buty także skejtowskie. Jestem "nigrzeczny", mam 2 dziewczyny (na serio xD), no i oczywiście moją ulubioną grą jest CS. 1.6
I tyle o mnie xD
Jakub. 16 latek . Wychowanek Toruńskich Osiedli. Jak nie trenuje Tenisa stołowego któremu poświęcam ponad 15 Godz tygodniwo to gram w cs. uwielbiam Hip-hop , Rap , lubie tez Bob Marleya z hip-hopu lubie : WSP , DonGoralEsko , Kajman , troche Tede ubieram się zazwyczaj dresy; jestem troche gruby ale nie dużo .. buty zajebiste Trapery; mam dziewczyne Madzie bardzo ładna blondynka ... Lubie bardzo Cole i Pepsi ZImnie jak madagaskar narq
Jakub 15
Brzeg niewielkie miasto miedzy wroclove i opolem słynie z tego że żyli tu ostatni pisastowie a nasz zamek mówią kopią wawelu
Gram w lidze wojewódzkiej w szachy może to dziwne ale to lubie, ćwicze akrobatyke i jestem poetom
Gram równierz na Jambie, Conge i Bongosach, serce oddałem Bębnom i reggae
Ciągle szukam tej jedenej z wielu;D